Så står påsken snart for døren og de dertil hørende lækkerier så som påskeæg. De store flotte dekorative påske æg er efterhånden blevet halv dyre og indeholder mere dekoration end chokolade. Hvorfor ikke lave dine egne påske æg. Det er nemt og sjovt. Således kan du lave påske æg, der passer til alle i familien. Vi har jo et ret bredt sortiment fra Mette Blomsterberg, så vi starter med en af hendes opskrifter.

Her finder du en lækker og meget nem opskrift på marcipan æg med nougat og appelsin og et drys af frisk hakket pistacie. Nem at lave og de smager fantastisk. Du finder opskriften her.

Eller hvad med hvid påskeæg med skovbærfyld?? Simpel og nem;

1. Skovbærkompot: 200 gr Skovbær gerne frosne  og 100 gr sukker koges op. Lad det simre i 2-3 minutter og afkøl herefter.

2. Skovbærmarcipan:  200 gram Marcipan og 2 spsk. skovbær kompot æltes sammen.

3. Tag et lille stykke af marcipanen og form den som et lille æg i hånden.

4. Overtræk med smeltet, tempereret hvid chokolade ca 100 gram. Pynt herefter med frysetørrede brombær og hasselnøddestykker.

Det er jo kun ens egen fantasi og smag, der sætter grænser for, hvad der skal i dine påskeæg. God fornøjelse. Står du og mangler bagetilbehør i form af forme, skåle, termometer, sprøjteposer m.m. klik her for vort store udvalg i Mette Blomsterberg sortiment.

METTE BLOMSTERBERG SORTIMENT

Pin It on Pinterest

Share This