Vi har fundet nogle nye og spændende glas design denne gang fra Marlene Nørhave. Designer og kunstner Marlene Nørhave er ildsjælen og idéhaveren til alle produkter fra MARLENE NØRHAVE. Vi er især faldet over hendes farverige æggebægre der udover de smukke farver også har en en rigtig flot og speciel form. Tillige kan vi tilbyde de søde engle med hjerter, der helt sikkert vil være en sød og varmt lille indslag i hvert hjem.

Marlene har siden 2011 arbejdet med glas, og hun har gennem årene udviklet en stor passion for selve materialet og dets muligheder. Hun stiller høje krav til kvalitet, nytænkning og originalitet. Alt hvad hun laver produceres af hende selv på eget værksted i Nordjylland.

Inspirationen til hendes designs findes i FARVER – farver der omgiver hende – i naturen, i hverdagen og i sindet. Denne passion for farver kombineres med bevidst brug af glassets mange muligheder og smukke egenskaber, hvor sollyset spiller en central rolle. De kreative detaljer kombineres med øje for tidens trends og tidsløse designs.

De håndlavede designs giver hvert enkelt glasværk sit unikke og særprægede udtryk.

For Marlene er “bægeret” aldrig halvt tomt, men altid halvt fuldt – et livssyn som sammen med en uopslidelig optimisme afspejles i hendes designs. Hun går efter drømmen, om at videregive et liv med farver og lys til alle mennesker.

MENNESKET BAG GLASSET – MARLENE NØRHAVE

“At udleve og videregive en passion for farver og sollys, er drømmen og idéen bag mine designs”.

Du kan nu købe Marlene Nørhave’s glas design hos os som eneste sted på Sjælland. Du finder vort start udvalg her

 

Marlene Nørhave Glas Design

Pin It on Pinterest

Share This