Hun er der hele året rundt og en gang om året har vi tradition for at fejre hende – vores MOR. Søndag den 13 maj er det Mors Dag. En lille opmærksomhed, lidt ekstra forkælelse og mulighed for at vise, hvor meget vi værdsætter vor mor. Forhåbentlig ikke kun denne ene gang om året, men dog en dejlig tradition, som mange sikkert kan huske fra deres barndom. En tradition, som du idag som voksen selv fortsætter, ja måske er du sågar gået hen og blevet mor. Selvom vi ved, at det er de små ting i livet der gør en forskel, er glæden ved at give ved særlige lejligheder dog stadig præsent.

Mors Dag markeres i mange lande over hele verden. Men det er ikke den samme dag i alle lande. I Danmark er det altid Mors Dag den 2. søndag i maj. Sådan har det været siden 1929, da dagen blev markeret første gang.

Personligt kan jeg huske at vi gav vores mor en morsdags platte fra Royal Copenhagen til at hænge på væggen. Nu er gave ideerne heldigvis blevet lidt mere kulørte, sjove og varierede. Vi har sammensat lidt inspiration til gaveideer til Mors Dag bl.a. fra Caja Company, By Sommer, Marlene Nørhave, Kähler, Finnsdottir og Ålbæk Glasværksted

 

INSPIRATION TIL MORS DAGS GAVER

Pin It on Pinterest

Share This