Det er weekend og tid til at forkæle dig selv og måske et par gode venner. Her har du en meget nem opskrift på en super lækker Bailey Chokolade Mousse:

Før du starter sæt skåle i fryseren i et kvarter.

Ingredienser:

2 teskefuld gelatine pulver alternativ et par blade, 2 spiseskefulde kold vand og 3-4 spiseskefulde  kogt vand.

85 gram sukker, 2 spiseskefulde kakao (hvis du ønsker den stærk tilsæt endnu en skefuld, alternativ lidt espresso pulver), 1 teskefuld vanille extract, 4 dl kold piskefløde, 1 dl kold Baileys

Opløs gelatinen først i det kolde vand og tilsæt derefter det kogende vand. Rør godt. Bland herefter sukker, kakao og piskefløde i en skål og rør til det har en fast og luftig konsistens. Herefter tilsættes vanille extract og Bailey lidt efter lidt medens der stadig røres. Til slut tilsættes gelatinen – langsomt lidt af gangen. Tilsmag og lad det stå i ca 5 minutter til massen bliver fast.  Hæld i serveringsskåle og sæt på køl mindst 1 time. Nem og lækker voksen dessert.

Mangler du tilbehør til bagning og desserter har vi et stort udvalg i Blomsterberg. Klik her for udvalg.

VORT UDVALG I BLOMSTERBERG

 

Pin It on Pinterest

Share This